Медия

Снимки, участия в телевизионни предавания, статии, интервюта..

Актриси и водещи надничат в енергийното си поле

Заснемане на аурата е новият хит сред българските звезди. Актриси и водещи са луднали да си гледат енергийното поле, показа репортерска проверка.

Така певицата Елица Тодорова открила, че е със силно хармонизирана аура, с която може да въздейства на околните, разказа Рум Марк, пред чиято камера тя е застанала на няколко пъти. По думите на Марк изпълнителката на „Вода” била сред хората, които имали скрита дарба да лекуват събеседниците си, ако тяхната аура е нарушена.

Самата Тодорова обаче отказва да публикува снимката с енергийното си поле. Освен аурата на Елица Тодорова, Марк е заснел още и тези на актрисата Аня Пенчева и Соня Васи. Водещата Гала, чиято аура показва хармония и способности на учител, гимнастичката Илиана Раева, журналистът Васко Мавриков са други родни звезди, които вече са заснели енергийните си полета, разясни Неда Терзиева от Център „Сириус”.

Фотосите на Рум Марк показват какво е моментното духовно и физическо състояние на хората. Аурата често се мени в зависимост от чувства като яд, страх, при болест, психически отклонения и дори при честа употреба на лекарства. Хубавата трябва да е чиста, т.е. да няма мътни петна по нея, защото наличието им показва някакъв проблем, обяснява той. Отделно тя трябва да е с яйцевидна форма и с духовен щит. Въпросният щит е своеобразната шапка, която се вижда над главите на сниманите.

Всеки цвят в аурата ни изразява нещо. Например тъмночервеният означава трудолюбие и реализъм, червеният – предприемчивост, а оранжевият продуктивност и идейност.

Жълтата аура е типична за учените и за любопитните хора. Зеленият, каквато е аурата на Аня Пенчева, свидетелства за общителност и хармония. Останалите нюанси, в които може да се прояви аурата (б.а. при някои енергийното поле е съвкупност от няколко гами) са син – грижлив и лоялен, лилав – артистичен, лавандулов – мистик. Бялата краска се среща при хора, които са пришълци от друг свят, принадлежащи към едно друго измерение.

На няколко места в страната предлагат заснемането на аурата. Средно тарифата върви от 30 до 50 лева. Камерите, с който се заснема, са предимно от Америка, но и има и руско производство. С апаратурата се улавя моментното състояние на енергийното човешко поле. Междувременно в някои от българските форуми се обсъждат очила за виждане на аурата. Те може да се поръчат от чужди сайтове и вървят средно от 40 до 50 долара.

Гала

Гала

Съчетанието на гамите в аурата на Гала говори за креативна личност. Чист и яркосин цвят, който стои от лявата страна на аурата, показва хармония и мир в живота. Общуването с подобен човек привлича, защото хората се чувстват спокойни в негово присъствие. Синьото от дясната страна говори за увереност в себе си и връзка с божественото.

Васил Мавриков

Васил Мавриков

Аурата на Васил Мавриков е подобна с тази на колежката му Гала. Присъства оранжево, което свидетелства за креативност и инициативност.

Илияна Раева

Илияна Раева

Аурата на Илияна Раева е зелена – това е цветът на израстването. Отразява чувствителна натура, в чието сърце живеят любовта и желанието ­ животът да се изживее в радост. Този цвят присъства в аурата на хора, които се занимават с медицина, лекуват хора или животни. Велики доктори хирурзи са имали в големи количества от този цвят в аурата си. Чистият и светъл зелен цвят отдясно показва всеотдайна, общителна и експресивна личност, отляво говори за хармония.

Аня Пенчева

Аня Пенчева

Зелена е аурата на Аня Пенчева. От енергийното й поле става ясно, че актрисата е постигнала хармония в повечето сфери от живота си, също така е предразположена към събеседника си.

Соня Васи

 

Соня Васи

В енергийното поле на Соня Васи преобладава светлосиньото. Човек, който е над материалните неща. Появата на розовите краски говори за чистота в чувствата към любимите хора.

 

 

 

 

Снимки: AuraVizia и Център „Сириус”

www.politika.bg/article?id=25795