Медия

Снимки, участия в телевизионни предавания, статии, интервюта..

Изследване с аура камера последен модел по руска технология и с квантов анализатор за ранна здравна диагностика е вече достъпно за жителите на Велико Търново.

На 12 юли /петък/ в 18:30 ч. ще се проведе безплатна лекция в клуб "Озарение" във Велико Търново на ул. "Тодор Балина" 14 ( партера на хотел "Стадион) за всички, които желаят да научат повече за изследването на човешката аура.

В събота и неделя (13 и 14 юли) ще се извършват диагностиките с двата иновативни уреда в Центъра за личностно развитие "SoHm” на ул. "П.К. Яворов" 34 (до "Penny" маркет).

Модерните изследвания във Велико Търново се предлагат с 50% намаление.

Тези, които извършат съвременната процедура, ще получат 2 уникални снимки с 20 страници индивидуален анализ. Забележителното е че анализът показва интерпретация на цвета на аурата, който носят. Той сам по себе си посочва доколко човекът е балансиран, с каква "мисия" е на земята, дали претърпява някакви външни енергийни вмешателства и дали е в идеално ментално, емоционално, психичиски и физическо състояние.

Освен изследване на физическото тяло, такова може да бъде направено и на фините тела. С това все повече хора научават за произхода на техните проблеми, а именно тяхната разстроенна енергетика, която се нуждае от подобряване.

Изследват човешката аура в Търново Север.бг

"Подържайки висока вибрация на своята енергетика, човек напълно контролира по-голямата част от своя живот", казва биоенерготерапевтът Неда Терзиева - експерт по изследване на човешката аура.

Вече две години и половина Неда се занимава професионално с тази дейност, а София е постоянното място, където всеки може да получи желаната диагностика по всяко време на годината.

Хората, които вече са преминали през изследването и са научили повече за себе си, продължават да градят своя живот по по-пълноценен и целеустремен начин.

Всеки, който има някакъв дискомфорт с неизвестен прозход, може първо да го установи чрез диагностиката на аурата, а след това да започне работа върху него и да го отстрани.

Притежавайки силна енергийна защита, както и здрава аура, гарантираме здрав и пълноценен живот, сподели Неда Терзиева: "Ако поддържаме добре физическото тяло, но обръщаме внимание и на по фините неща от нашата енергия и енергетиката ни ще бъде по-здрава. Не трябва да сме съсредоточени само към физическото или само към духовното, а да обединим и двете неща, за да бъдем цялостни и балансирани".

До скоро думата "аура" бе използвана като название на нашето емоционално тяло, но новата технология разглежда това от научна гледна точка и ни дава много по-точна и в същото време напълно вярна информация какво всъщност представлява нашата аура, която при всеки човек е идентична.

Неда Терзива описва аурата ни като общата конфигурация на нашите фини тела и на енергията, която носим.

Неделя е последният ден, в който може да се възползвате от услугите на биоенерготерапевта.

Координати за връзка:e-mail - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ;

www.bioenergoterapia.biz; www.energiensviat.com; www.sohmcentre.com

тел.: 0877 721 282; 0885 735 585