Медия

Снимки, участия в телевизионни предавания, статии, интервюта..

Над 25 фирми производители и търговци на екологично чисти продукти, био и здравословни храни, добавки, козметика и повече от 30 лектори ще участват в Шестото издание на Международен форум-изложение „Здраве, Щастие, Красота”.

То ще се проведе в Бургас в дните 13, 14 и 15 септември. Нетрадиционното събитие ще се състои в коферетните зали на хотел Аква като официалното откриване е обявено за  петък, 13 септември от 12,45 часа.

 Първите пет издания на Международния форум-изложение „Здраве, Щастие, Красота” бяха осъществени в градовете Велико Търново, Пловдив, Варна и Русе пред голяма посетителска аудитория и засилен интерес.

Организаторите споделят, че събитието стартира с лекцията на Наталия Кобилкина- “Как да бъдем щастливи в Любовта си“, а след нея със своеобразна работилница по ръчно замесване на хляб –„Хлябът наш”, представена от Валери Добрев – изследовател, изучаващ въздействието и еволюцията на човешкото светлинно тяло и съзнание. Той ще демонстрира замесването на  пълнозърнест хляб от лимец и квас, също и тънкостите за приготвяне на истинския хляб. Посетителите ще могат да опитат от традиционния старобългарски лимецов хряб и нагледно да разберат как сами да приготвят здравословни бонбони с ядки и сушени плодове в домашни условия.

Организаторите обещават разнообразни теми и демонстрации. В рамките на форума специално за всички посетители на щанда на Здравно студио ще бъде представена квантова диагностика на половин цена. От фирма Рингана предлагат за всички посетители на щанда им в рамките на на Шестото издание на Международния форум-изложение „Здраве, Щастие, Красота” –безплатна био-терапия за ръце.

През целия период на събитието, ще има аура камера, която ще извършва диагностика на всеки желаещ. Какво показва аура-камерата ще разкаже Неда Терзиева в събота от 11.50ч.

По време на изложението ще има демонстрации на най-актуални разкрасителни процедури и консултации на посетителите за профилактика на здравето и поддържане на здравословно тегло. Във форума ще се включат също билкопроизводители и производители на мед и пчелни продукти. Посетителите не само ще видят, но ще имат възможност и да дегустират показаните здравословни храни. Организаторите обещават още много изненади за всички и дегустации на гано чай и кафе.

Програмата на Международния форум-изложение „Здраве, щастие, красота“ в трите дни предвижда лекции, дискусии и презентации на оздравителни системи от авторитетни психолози, писатели, диетолози и автори на книги, свързани с позитивното мислене, традиционната и нетрадиционна медицина и здравословния начин на живот и изявени експерти в областта на личностното и организационното развитие.

Д-р Георги Гайдурков – психолог и специалст по хранене, дългогодишен сътрудник на Лидия Ковачева, основател на Фондация „Живот без лекарства” ще представи лекция по темата за хрененето като източник на здраве, щастие и красота.  Мартина Генкова-Иванова – експерт по медитативни и духовни практики ще разкрие тайните съставки на успешната рецепта, а Владимир Драгиев – изследовател на водата, ще говори за връзката между нея, здравето и щастието.

Валентин Тасков – геронтолог и консултант по профилактика на здравето, Милка Кьосева ще ни запознае с творците на битието, Косьо Любенов – лечител, разкрива метод за лечение с универсална космическа енергия, и още много вълнуващи теми в областта на източната медицина, личностно развитие, хармонизация, йога, методи за постигане на съвършенство, както и теми свързани  квантова диагностика, рейки, кармичен мениджмънт и семейни констелации, ганодерма.

Международен форум-изложение „Здраве, Щастие, Красота” се превръща в основен фактор, свързващ здравословния начин на живот, екологично чистите продукти и личностното развитие като отговоря на потребностите на клиентите и събира заедно производители, дистрибутори и лектори, водещи консултанти по здравословен начин на живот и изявени експерти в областта на личностното и организационното развитие.

Входът за форума е 8.00 лв. на ден, 3.00 лв. за една лекция, или 20.00 лв. за целия тридневен период.