Медия

Снимки, участия в телевизионни предавания, статии, интервюта..

Врачките или ясновидките няма да ви помогнат затова да разберете какво е емоционалното ви състояние. Това твърди пред Gramofona.com Неда Терзиева.

Тя се занимава с квантова терапия, лечение със собствена и Рей-Ки енергия, лечение с жива и мъртва вода, диагностика с квантов анализатор и става оператор на уреда Аура камера. Неда Терзиева бе в Бургас и участва в шестото издание на Международния форум-изложение-„Здраве, Щастие, Красота“. Какво всъщност представлява този уред?

 

„Уредът е руски и е последният модел, излязъл през април тази година. Все още е единственият в света. Аз съм първата, която го притежава в света, Европа и България. Разбира се има и други аура камери, но те са с по-стари софтуери. Тъй като ползването на такъв уред е в помощ на хората, не всеки от улицата може да има аура камера. Това не е бизнес, а призвание“, разказва Терзиева.

Как всъщност работи? С малка уеб камера се прави снимка на лицето ни. След това слагаме лявата си ръка на биосензор, който всъщност е основният двигател. След около 40 секунди специален софтуер обработва данните и ние виждаме на компютър всички показатели и графики. Следва принтиране на две снимки с лицето и аурата ни, където са записани основните характеристики. „По този начин може да се види дали човек има принадлежност към шестата раса, дали сме индигови или виолетови. Всъщност аура камерата е единственото доказателство в света, което ни показва дали имаме принадлежност към тази 6-та раса и към новите звездни хора.

Освен двете снимки излизат и 20 страници индивидуален анализ. Има характеристики на типа личност спрямо типа на аурата ни, т.е каква кариера да изберем, какви физически упражнения трябва да правим, с какви хора да общуваме спрямо техният цвят на аурата. Цялата процедура е 15 минути“, обясни Неда. Тя допълни, че човек виждайки енергята си, открива доста неща за себе си. По думите й аура камерата е нова технология, която показва нашата аура, биополето ни, размера му, чакрите и емоционалното ни състояние.